COLORFULLWORLD

Stuur e-mail mail_outline Wat is Colorfullworld? 

Wat is Colorfullworld? Ik ben Petra Zwier en fotografeer sinds ongeveer 2009. Ik ben een zogenoemde autodidact. Ik heb het fotograferen voornamelijk geleerd door te fotograferen en het lezen van fotografie boeken.

Ik maak foto's vanuit een electrische (lig)rolstoel. Ik gebruik een rolstoel omdat ik een ernstige spierstofwisselingsziekte heb waardoor ik fysiek zeer beperkt ben en ik heb ook erg weinig energie.

Het is dan ook een hele uitdaging om voldoende energie te vinden om foto's te maken, te bewerken en van die foto's diverse producten te maken. 

Zonder hulp van derden zou het mij ook niet lukken, ik heb te weinig fysieke capaciteit om alle stappen in het proces geheel zelfstandig te kunnen uitvoeren. Echter de foto nemen/kaderen zoals ik dat wil  en de bewerking achteraf zijn de zaken die altijd door mij worden gedaan. 

Het feit dat mijn foto's met veel enthousiasme ontvangen worden, geeft mij toch steeds weer de insparatie om door te gaan.

De naam Colorfullworld is gekozen omdat het onderdeel kleur een belangrijk thema is in mijn fotografie. 

Kijkt u vooral op de pagina Foto-overzicht om een overzicht te krijgen van mijn foto's en u zult verbaasd staan over de prachtige kleurrijke wereld waarin wij leven.

Met mijn foto's wil ik graag de kleurrijke wereld vast leggen. Tevens wil ik u insprireren kleurrijk te leven. 

Gezien het voor mensen met een handicap steeds lastiger is om te participeren in de maatschappij door alle bezuinigingen op bijvoorbeeld hulpmiddelen en vervoer, gebruik ik een deel van de opbrengst om mensen met een handicap financieel te ondersteunen.

Door uw aankoop helpt u ook een stukje mee aan de participatie van mensen met een handicap. 

U vind op deze site een overzicht van mijn foto's.
U kunt diverse fotoproducten aanschaffen zoals fotowenskaarten, notitieboekjes of schriften en diverse sets met diverse artikelen voor leuke prijsjes. 

Tevens kunt u wenskaarten naar eigen keuze bestellen eventueel met tekst. Heeft u een mooi werk nodig voor aan uw muur, dan is dat ook mogelijk. Kijkt u bijvoorbeeld op Artwork.

Klik op Verkoop om uw keuze te maken. 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee